Kindle

Kindle voor Android

Boeken uit de winkel van Amazon

Kindle is Amazon's gratis ebook lezer voor Android telefoons. Met de software download je titels uit een collectie van meer dan 530.000 boeken, tevens krijg je een gratis kopietje van The New Oxford American Dictionary. De applicatie maakt lezen...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Gratis woordenboek
  • Scherm-oriëntatie vastzetten
  • Ruim aanbod
  • Veel gratis boeken

TEGEN

  • Onnauwkeurige tekstselectie

Goed
7

Kindle is Amazon's gratis ebook lezer voor Android telefoons. Met de software download je titels uit een collectie van meer dan 530.000 boeken, tevens krijg je een gratis kopietje van The New Oxford American Dictionary. De applicatie maakt lezen comfortabel, dankzij de vele instellingen voor achtergrondkleur, tekstgrootte en het kantelen van het scherm.

Het lezen van elektronische boeken werkt prima op een Android toestel. Net als de iPhone versie biedt Kindle voor Android een immens aanbod van boeken in elke mogelijke categorie. Deze boeken haalt de applicatie van Amazon's website en in veel gevallen shop je gratis. Voor klassiekers als Sherlock Holmes, Pride and Prejudice en Treasure Island hoef je geen cent te betalen.

Het verkrijgen van boeken verloopt in Kindle op één manier: tik in het hoofdmenu op de knop 'Kindle Store' en een nieuw scherm met de Amazon website opent. Om boeken te kopen dien je een account te hebben op de website maar heb je ooit iets gekocht op Amazon dan log je met dezelfde gegevens in. Na de aankoop zie je het gekozen boek binnendruppelen. Een leuk extraatje betreft de automatische download van The New Oxford American Dictionary, een uitgebreid woordenboek Engels.

Deze software maakt het lezen van ebooks op Android telefoons aantrekkelijk. Bij Kindle shop je echter slechts op Amazon.com, wat een beperking blijkt. Ken je echter in deze online winkel de weg dan is Kindle een aanrader. Bovendien is het lezen van boeken met Kindle aangenaam en werkt de software met Audio/Video content, wat de leeservaring versterkt.

Meeste downloads Boeken voor android

Kindle

Download

Kindle 4.7.0

Beoordelingen about Kindle

Promotie×